Διευκρινίσεις Πετρόπουλου για το «δώρο Πάσχα»: Ουδέποτε επιβεβαίωσα τις σχετικές πληροφορίες - iefimerida.gr

Διευκρινίσεις Πετρόπουλου για το «δώρο Πάσχα»: Ουδέποτε επιβεβαίωσα τις σχετικές πληροφορίες

Ο Τάσος Πετρόπουλος στη Βουλή / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τάσου Πετρόπουλου για την καταβολή δώρου Πάσχα σε συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους από το περιβάλλον του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προχώρησαν σε διευκρινίσεις.

Συγκεκριμένα από το γραφείο του Τάσου Πετρόπουλου διευκρινίζουν τα εξής: «Ουδέποτε επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες, ουδέποτε επιβεβαίωσε μια τέτοια εκδοχή, αντιθέτως υπογράμμισε ότι τις σχετικές ανακοινώσεις τις κάνει μόνο ο Πρωθυπουργός».

Εκνευρισμός από Τσακαλώτο

Νωρίτερα υπήρξε αντίδραση του ΥΠΟΙΚ στα αρχικά λεγόμενα του κ.Πετρόπουλου για τα περί επιδόματος από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους, δεν έκρυψε την ενόχλησή του και είπε χαρακτηριστικά, «να ρωτήσετε τον κύριο Πετρόπουλο».

Διάψευση και από το Μέγαρο Μαξίμου

Σε διάψευση όμως των όσων δήλωσε σε συνέντευξή του ο κ.Πετρόπουλος προχώρησε και το Μέγαρο Μαξίμου ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας τέτοιος σχεδιασμός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ