Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν πήγε παρέλαση -Πήγε σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Βούλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν πήγε παρέλαση -Πήγε σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Βούλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα παιδιά του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης παιδιών με αναπηρίες στη Βούλα γιόρτασε την 25η Μαρτίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Βασίλης Χαρόπουλος τομεάρχης πρόνοιας και αναπηρίας στο Ποτάμι.

Τον επικεφαλής του Ποταμιού υποδέχθηκε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής κυρία Σοφία Κωνσταντέλλια η οποία τον ενημέρωσε τόσο για τις ανάγκες των παιδιών όσο και για τα σχέδια της αποϊδρυματοποίησης. Η αποϊδρυματοποίηση που προωθείται από τη διοίκηση του Κ.Κ.Π.Π.Α. αφορά τα 75 άτομα - παιδιά και νέους - που ζουν στη Βούλα, αλλά και τα παιδιά και τους ενήλικες σε όλες τις μονάδες του Κέντρου, καθώς και τα 20 άτομα που ζουν ήδη στις δομές αποϊδρυματοποίησης της Βούλας.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν πήγε παρέλαση -Πήγε σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Βούλα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν πήγε παρέλαση -Πήγε σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Βούλα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν πήγε παρέλαση -Πήγε σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Βούλα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τα μεγαλύτερα παιδιά, που γνωρίζουν τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Βασίλη Χαρόπουλο από προηγούμενες επισκέψεις τους, χάρηκαν που τους ξαναείδαν και μοιράστηκαν τα νέα τους μαζί τους. Στην τρίωρη επίσκεψή τους έπαιξαν με τα παιδιά, τους μοίρασαν ελληνικές σημαίες και βιβλία και κουβέντιασαν για τη ζωή και τα όνειρά τους. Στις 12 το μεσημέρι όταν στον ουρανό φάνηκαν πολεμικά αεροσκάφη - που συμμετείχαν προφανώς στους πανηγυρικούς εορτασμούς στο Σύνταγμα - τα μεγαλύτερα παιδιά ενθουσιάστηκαν και ζήτησαν να παρελάσουν. Και πράγματι έστησαν μια παρέλαση αυθόρμητη και χαρούμενη, με τη συνοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη, χειροκροτούμενα από τους εργαζόμενους.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν πήγε παρέλαση -Πήγε σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Βούλα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνομίλησε, επίσης, με κοινωνικούς λειτουργούς και νοσηλεύτριες, οι περισσότερες εκ των οποίων έχουν πολύχρονη προσφορά στο Κέντρο και γνωρίζουν τις πραγματικές ανάγκες των παιδιών. Ο επικεφαλής του Ποταμιού, τους συνεχάρη για την αφοσίωση τους σε ένα δύσκολο έργο και τη συνεχή φροντίδα που δείχνουν στα παιδιά και τους νέους.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν πήγε παρέλαση -Πήγε σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Βούλα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν πήγε παρέλαση -Πήγε σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Βούλα [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν πήγε παρέλαση -Πήγε σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Βούλα [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ