Η φωτό του Κουτσόπουλου με τα μαύρο τσολιαδάκι που έλιωσε το Διαδίκτυο [εικόνα] - iefimerida.gr

Η φωτό του Κουτσόπουλου με τα μαύρο τσολιαδάκι που έλιωσε το Διαδίκτυο [εικόνα]

Λεωνίδας Κουτσόπουλος/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να κάνει τους πάντες να γελούν με τα posts που δημοσιεύει στο Twitter, ωστόσο ο αγαπητός κριτής δείχνει πολλές φορές και την άλλη του πιο ευαίσθητη πλευρά.

Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από την φωτογραφία και το μήνυμα που έστειλε για την 25η Μαρτίου.

Συγκεριμένα, ο διάσημος σεφ του Masterchef αποφάσισε να κάνει την διαφορά και να ανεβάσει ένα διαφορετικό στιγμιότυπο από την παρέλαση, το οποίο και «ακολούθησε» ένα όμορφο αντιρατσιστικό σχόλιο.

Στην φωτογραφία φαίνονται 7 παιδιά κάθε εθνικότητας να είναι ντυμένα τσολιαδάκια και να χαμογελούν στον φακό μετά την παρέλαση.

Μάλιστα αυτό που ξεχωρίζει είναι ένα μαύρο παιδί που ποζάρει όλο νάζι και χαμόγελο μπροστά στην κάμερα, βαστώντας την Ελληνική σημαία.

Ποστάροντας αυτή την φωτό στο Twitter, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγραψε: Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη… γκρεμίζω ουρανούς», συγκεντρώνοντας εκατοντάδες likes.

Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη... Γκρεμίζω ουρανούς. Καληνύχτα σατανάδες... #masterchefgr pic.twitter.com/rYv5f73LIa


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ