Στον εισαγγελέα η 32χρονη που κατηγορείται ότι έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι -Αρνείται την κατηγορία [εικόνες] - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα η 32χρονη που κατηγορείται ότι έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι -Αρνείται την κατηγορία [εικόνες]

Η 32χρονη οδηγείται στον Εισαγγελέα- φωτογραφία intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε νωρίτερα η 32χρονη γυναίκα με καταγωγή από τον Λίβανο, που κατηγορείται οτι έριξε τον συντροφό της από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Νότια Προάστια, μετά από διαπληκτισμό.

Η νεαρή γυναίκα αρνείται την κατηγορία ισχυρίζεται οτι μόνο του έπεσε ο σύντροφός της από το μπαλκόνια και λέει οτι αντιμετωπίζει πρόβλημα με ναρκωτικά. Ο 39χρονος νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Η υπόθεση εξελίσσεται ούτως η άλλως σε θρίλερ αφού δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 39χροος βρέθηκε στο κενό, ούτε τι προηγήθηκε, με τους δύο πρωταγωνιστές να δίνουν τελείως διαφορετικές εκδοχές του συμβάντος. Συγκεκριμένα ο 39χρονος που βρέθηκε από το μπαλκόνι στο κενό, κατάφερε να συρθεί λίγα μέτρα και από εκεί να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οταν το θύμα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, ψέλλισε «εκείνη φταίει που έπεσα».

Η κοπέλα αντίθετα εξήγησε πως ένας τσακωμός που είχε με τον 39χρονο ήταν η αιτία της πτώσης. «Είμαι πάρα πολύ λυπημένη, ταραγμένη και συγκλονισμένη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία και η ζωή του συντρόφου μου. Αυτό που θέλω είναι να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά» δήλωσε. Η 32χρονη γυναίκα υποστηρίζει πως κάλεσε την Αστυνομία καθώς φοβήθηκε για την ζωή της και αυτός ήταν ο λόγος που όταν ο σύντροφός της βγήκε στο μπαλκόνι, τον κλείδωσε.

Η 32χρονη οδηγείται στον Εισαγγελέα- φωτογραφία intimenews
Η 32χρονη καλλονή με καταγωγή από τον Λίβανο, αρνείται οτι έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι- φωτογραφία intimenews
Ο σύντροφος της 32χρονης νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας- φωτογραφία intimenews
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ