Δεμένη χειροπόδαρα βρέθηκε η νεκρή καλλονή στο Πουκέτ -Ψάχνουν στην Ελλάδα τον Ελληνα-ύποπτο σύντροφό της - iefimerida.gr

Δεμένη χειροπόδαρα βρέθηκε η νεκρή καλλονή στο Πουκέτ -Ψάχνουν στην Ελλάδα τον Ελληνα-ύποπτο σύντροφό της

Το ζευγάρι σε στιγμές χαρούμενες / Φωτογραφία: Facebook

Άφαντος παραμένει ο Έλληνας, που τα ΜΜΕ της Ταϊλάνδης χαρακτηρίζουν μοναδικό ύποπτο για τη δολοφονία της 43χρονης μασέζ συζύγου του, ενώ είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο 42χρονος και το θύμα, η κατά ένα χρόνο μεγαλύτερή του Niramon ‘Bea’ Aewkaew, έφυγαν στις 11 Φεβρουαρίου από τον ξενώνα στο Μπανγκ Τάο, όπου διέμεναν . Λίγες ώρες αργότερα ο ύποπτος πέρασε από τον έλεγχο του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ και επιβιβάστηκε σε πτήση με προορισμό το Ντουμπάι, όπου έφθασε την ίδια μέρα σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως προκύπτει η οικογένεια του θύματος προσπαθούσε απεγνωσμένα να έλθει σε επαφή μαζί της μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου που βρέθηκε η σορός στο δωμάτιο του ξενώνα από τον ιδιοκτήτη του.

Το χρονικό του φόνου

To θύμα βρέθηκε φιμωμένο και δεμένο χειροπόδαρο σε δωμάτιο ξενώνα (Φωτογραφία:  thephuketnews)

Η Μπέα ήταν το μεγαλύτερο από τα πέντε παιδιά της οικογένειάς της και εργαζόταν ως αισθητικός και μασέζ σε σαλόνι ομορφιάς στο Πουκέτ. Όταν έχασαν τα ίχνη της στη δουλειά της επικοινώνησαν με μια από τις αδελφές της στις 15 Φεβρουαρίου, αλλά κανένα συγγενικό της πρόσωπο δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί της καθώς είχε μετακομίσει σε ένα νέο σπίτι και δεν γνώριζαν τη διεύθυνση. Μια αδελφή της που μίλησε σε φίλους χρησιμοποίησε την υπηρεσία Google Maps για να βρει τον ξενώνα, όπου διέμενε.

Ο ιδιοκτήτης του ξενώνα είπε στην οικογένειά της ότι το air condition ήταν σε λειτουργία αλλά κανείς δεν του απαντούσε. Επέστρεψε μ’ ένα αντικλείδι και, όπως είπε, βρήκε την άτυχη γυναίκα νεκρή, δεμένη χειροπόδαρα μ’ ένα μαύρο ύφασμα στο στόμα, ενώ έφερε ένα βαθύ τραύμα στο μέτωπο και πολλές μελανιές στο κεφάλι κι όλο της το σώμα.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Έλληνας ύποπτος πιστεύεται ότι βρίσκεται στη χώρα μας. Εργαζόταν ως security σε νυκτερινό κέντρο στην Αθήνα και είχε μια κόρη από άλλη γυναίκα στην Ελλάδα.

Παθολογική ζήλια

Συγγενείς του θύματος λένε ότι ο ύποπτος ζήλευε αφόρητα τη Μπέα και προσπαθούσε να ελέγχει κάθε της κίνηση, ενώ η οικογένειά της ανησυχούσε για την ασφάλειά της και τη σχέση της μαζί του. «Προσπαθήσαμε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις να τον πλησιάσουμε, αλλά δεν μας άφηνε, ήταν πολύ κτητικός με την Bea», είπε ένα συγγενικό της πρόσωπο. «Την είχε απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει αν τον άφηνε και η Bea πήγε με μια αδελφή της και κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία» το 2016.

Αλλά τελικά, φαίνεται πως τα ξαναβρήκαν, αφού έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν. Όμως η ζήλια του δεν υποχώρησε αφού, όπως λένε συγγενείς της «περνούσε με το αυτοκίνητα έξω από τα σαλόνια αισθητικής όπου εργαζόταν η Bea για να την κατασκοπεύει». Υποστηρίζουν δε ότι ο ύποπτος της της έκλεψε τα πράγματά της και το κινητό τους προτού πάει στο αεροδρόμιο του Πουκέτ τη βραδιά του φόνου.

Αδελφή του θύματος είπε στην αστυνομία ότι το ζευγάρι είχε καυγαδίσει πολλές φορές στο παρελθόν κι ότι ο άνδρας της αδελφής της είχε συχνά ξεσπάσματα οργής. Πριν γνωρίσει τον συμπατριώτη μας η Bea ήταν παντρεμένη μ’ έναν Ταϊλανδό, αλλά είχαν χωρίσει προ τριετίας, αν και διατηρούσαν καλές σχέσεις. Ο πρώην σύζυγος είχε πάει στο Πουκέτ και πέρασε να τη δει. «Ίσως αυτό ήταν που προκάλεσε την οργή του νέου άνδρα της», είπε η αδελφή της Col Serm.

Η Ελληνική πρεσβεία δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο σχόλιο για την υπόθεση, αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πουκέτ Ταϊλάνδη δολοφονία έγκλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ