Συγκλονιστική στιγμή: Καταχειροκροτήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, που πήγε να αποχαιρετήσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκλονιστική στιγμή: Καταχειροκροτήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, που πήγε να αποχαιρετήσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο [βίντεο]

Ο Βασίλης Σπανούλης στη Μητρόπολη / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετήσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρέθηκε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης λίγο πριν από τις 12:00, με τον κόσμο που βρίσκεται εκεί να τον χειροκροτεί έντονα, σε μία συγκλονιστική στιγμή.

Υπολογίζεται πως πάνω από 700 άτομα άρχισαν να χειροκροτούν τον Βασίλη Σπανούλη, αποδεικνύοντας πως ακόμα και μετά τη μετακόμισή του στο Λιμάνι δεν ξεχνούν τα όσα πρόσφερε στην ομάδα.

Συγκλονισμένος από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου ο Βασίλης Σπανούλης
Συγκλονιστική στιγμή: Καταχειροκροτήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, που πήγε να αποχαιρετήσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο [βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός παράγοντας που βοήθησε τα μέγιστα το ελληνικό μπάσκετ. Αγαπούσε παθολογικά αυτό που έκανε και είχε μόνο φίλους. Ήταν τιμή μου που γνώρισα τον κύριο Θανάση και θέλω να πω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», τόνισε αρχικά ο Σπανούλης.

Και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν χάλασαν οι σχέσεις μας. Πάντα υπήρχε μια ιδιαίτερη αγάπη στο πρόσωπό μου από εκείνον και ένας τεράστιος σεβασμός από μένα προς το μέρος του. Αυτό έμεινε για πάντα μεταξύ μας και δεν θα αλλάξει ποτέ».

Στο λαϊκό προσκύνημα ήταν και ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που επίσης καταχειροκροτήθηκε από τον συγκεντρωμένο κόσμο. Άλλωστε, είναι γνωστές οι αμφίδρομες σχέσεις λατρείας του Σέρβου κόουτς με τους «πράσινους» οπαδούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ