Στοίχημα: Σκληρή «μάχη» στο Βοσνία - Ελλάδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Στοίχημα: Σκληρή «μάχη» στο Βοσνία - Ελλάδα [βίντεο]

Απόψε Βοσνία-Ελλάδα για τα προκριματικά του EURO 2020
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη μέρα για την Εθνική Ελλάδας είναι η σημερινή (26/03), καθώς δοκιμάζεται στην έδρα της Βοσνίας, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Το Betarades.gr δεν μπορούσε να απουσιάζει από την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση. Το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, καθώς Βοσνία και Ελλάδα αναμένεται να παλέψουν μέχρι τέλους για την πρόκριση. Αμφότερες ξεκίνησαν νικηφόρα στη διοργάνωση, και επιθυμούν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια, τίθενται αντιμέτωπες σε προκριματικά, και γνωρίζουν καλά η μία την άλλη. Πριν από την ανάλυση όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Interwetten. Πάμε τώρα στην ανάλυση του αγώνα της εθνικής μας!

Το «2 στα 2» λοιπόν, θα επιδιώξει να κάνει σήμερα η Βοσνία, στον δέκατο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020. Το παιχνίδι θα γίνει στη Ζένιτσα, που μπορεί να μεταμορφωθεί σε… «καμίνι», και να βοηθήσει τους Βόσνιους ποδοσφαιριστές. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν στην πρεμιέρα με 2-1 την Αρμενία, πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-1. Εξάλλου, οι Αρμένιοι σκόραραν στο 93’, με πέναλτι του Μικιταριάν. Η Βοσνία έδειξε σε καλή κατάσταση και έχασε πολλές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με πρωτοστάτες τους Πιάνιτς και Τζέκο, η ομάδα του Προσινέτσκι είναι απειλητική και διαθέτει ποιότητα. Απόψε, ο προπονητής τους θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Σάριτς και Κόλιτς, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Τζέκο έχει δυναμιτίσει το κλίμα με τις δηλώσεις του περί… φόβου του Κώστα Μανωλά, και η ατμόσφαιρα προμηνύεται καυτή. Η Βοσνία είναι ισχυρή στο γήπεδό της, και θα τα δώσει όλα για να πάρει το σημαντικό «τρίποντο».

Θετικό όμως, είναι το κλίμα και στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδος. Με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 0-2 του Λιχτενστάιν και μπήκε με το δεξί στα προκριματικά. Τα χαμόγελα επέστρεψαν και όλοι ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια. Το σημερινό, είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για τους διεθνείς μας. Αν ανταποκριθούν, πιστοποιούν ότι η κατάσταση άλλαξε και πάμε για τα καλύτερα. Ο Αναστασιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Κώστα Μήτρογλου, που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι. Ωστόσο, υπάρχουν και ευχάριστες ειδήσεις. Ο Παπασταθόπουλος προπονήθηκε κανονικά και μάλλον θα ξεκινήσει βασικός, ενώ η FIFA άναψε το «πράσινο φως» για τον Φιορίν Ντουρμισάι. Ο άσος του Πανιωνίου αντικατέστησε τον Μήτρογλου στην αποστολή, και μπορεί να αγωνιστεί. Με μεγάλη προσοχή στα αστέρια της Βοσνίας, συγκέντρωση και πάθος, η Ελλάδα πάει στη Ζένιτσα για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει προβάδισμα στη «μάχη» της πρόκρισης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, Βοσνία και Ελλάδα τέθηκαν ξανά αντιμέτωπες και αναδείχθηκαν δύο φορές ισόπαλες. Σήμερα, το ματς αναμένεται και πάλι «κλειστό», με έμφαση στα μετόπισθεν, ειδικά από πλευράς της εθνικής μας. Δεν περιμένουμε τις δύο ομάδες να πάρουν ρίσκα, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έτσι, προβλέπουμε ένα συντηρητικό παιχνίδι, και δη στο πρώτο μέρος. Επιλέγουμε λοιπόν, το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 2.00.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το βίντεο του Betarades.gr για το μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα στη Βοσνία και την Ελλάδα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ