Ενταση και επεισόδια στα δικαστήρια της Κορίνθου -Για τη δολοφονία του διαρρήκτη Ρομά - iefimerida.gr

Ενταση και επεισόδια στα δικαστήρια της Κορίνθου -Για τη δολοφονία του διαρρήκτη Ρομά

το σημείο που βρέθηκε το πτώμα του άνδρα/Φωτογραφία: korinthοstv
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα έξω από το δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου, καθώς δεκάδες Ρομά έχουν συγκεντρωθεί εκεί, με την αστυνομία να μην μπορεί να επιβάλει την τάξη.

Οι πληροφορίες θέλουν τους εξαγριωνόμενους Ρομά να έχουν επιτεθεί σε έναν φίλο του 35χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε τον επίδοξο διαρρήκτη Ρομά στο Σολομό της Κορινθου. Τα σοβαρά επεισόδια ξεκίνησαν μόλις έφθασε στα δικαστήρια ο 35χρονος με την κλούβα της αστυνομίας.

Ο 35χρονος που σκότωσε και επιχείρησε να εξαφανίσει σε λατομείο τον άτυχο άντρα, μεταφέφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου. Μόλις ξεκίνησαν τα επεισόδια κλήθηκαν αμέσως ενισχύχεις, με την ατμόσφαιρα να παραμένει κάτι παραπάνω από ηλεκτρισμένη. Οι συγγενείς του θύματος άρχισαν κάποια στιγμή να πετούν αντικείμενα, προς πάσα κατεύθυνση.

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Αλέξης Κούγιας, τονίζει πως ο πελάτης του προσπαθούσε να προστατέψει την οικογένειά του. Στο πλευρό του, βρίσκονται φίλοι και γείτονες, που υποστηρίζουν πως το πρόβλημα της εγκληματικότητας έχει ξεφύγει.

Τι λέει η οικογένεια του θύματος

«Και σκυλί να ήταν, θα του φέρονταν καλύτερα», λέει ο ένας από τους γιους του επίδοξου διαρρήκτη Ρομά, που δολοφονήθηκε, στον Σολομό Κορινθίας.

Όπως παραδέχεται ο γιος του, ο 48χρονος πατέρας του είχε παραβατική συμπεριφορά αλλά το έκανε για να θρέψει την οικογένειά του, αφού είχε δύο αδέλφια με νοητική υστέρηση.

«Εκλεβε κανένα πορτοκάλι και τα πουλούσε μετά για να βγάλει 1 με 2 ευρώ. Και στην αστυνομία το ήξεραν. Μια φορά έχει πάει φυλακή για έξι μήνες με έναν χρόνο. Δεν ήταν εγκληματίας, δεν άγγιξε τίποτε εκεί που πήγε. Ο πατέρας μου πήγε να κλέψει κοτόπουλα και τον σκότωσε. Με τι ψυχή αυτός ο άνθρωπος τον σκότωσε και μπόρεσε να πάει να τον πετάξει με το αυτοκίνητο», αναφέρει ο γιος μιλώντας στην εφημερίδα «Έθνος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ