Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ φορά ξανά το σέξι Versace φόρεμα με τις παραμάνες που την έκανε διάσημη [εικόνες]

Η φήμη της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ έφτασε στα ουράνια όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «4 Γάμοι και Μία Κηδεία» στο πλευρό του τότε συντρόφου της Χιου Γκραντ, με ένα εντυπωσιακό φόρεμα Versace το 1994.

Και 25 χρόνια αργότερα, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, αψηφώντας την ηλικία της, φορά ξανά το ίδιο φόρεμα ποζάροντας για το τεύχος Απριλίου του Harper’s Bazzar.

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη, η 53χρονη ηθοποιός, μιλά για τη νύχτα που φόρεσε το φόρεμα και παραδέχεται πως ήταν απροετοίμαστη για τον αντίκτυπο που θα είχε το φόρεμά της στην σημερινή βιομηχανία της μόδας.

Και μπορεί τότε να έκανε μια τολμηρή στυλιστική δήλωση, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ όμως, ομολογεί πως η διαδικασία επίτευξης εκείνης της εντυπωσιακής εμφάνισης ήταν λιγότερο από γοητευτική.

Όπως δήλωσε:« Ήμουν τόσο απροετοίμαστη για αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ. Έπρεπε επειγόντως να βρω ένα φόρεμα για να φορέσω στην πρεμιέρα του Χιου και εκείνη την εποχή δεν είχα ιδέα από μόδα. Θυμάμαι που πήγα σε ένα γραφείο και άρπαξε ένα φόρεμα από μια λευκή πλαστική σακούλα. Πήρα το φόρεμα στο σπίτι και έφτιαξα μόνη μου τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου, μαλώνοντας με τον Χιου για τον καθρέφτη, γιατί δεν είχαμε καν ολόσωμο καθρέφτη στο μικροσκοπικό διαμέρισμά μας. Ήταν όλα ελάχιστα λαμπερά σε σύγκριση με το πώς γίνονται τα πράγματα αυτές τις ημέρες».

Δείχνοντας όσο πιο λαμπερή γινόταν, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ φόρεσε το πολυτελές και αποκαλυπτικό φόρεμα του οίκου Versace, με τις παραμάνες και το τολμηρό σκίσιμο και έγινε συνώνυμο της μόδας, προκαλώντας παραλήρημα την εποχή εκείνη.

Στην τωρινή φωτογράφηση του περιοδικού Harper’s Bazaar μπορεί η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ να μην φορά εκείνο το φόρεμα – είναι όμως πανομοιότυπο – αλλά αποκαλύπτει πως θα μπορούσε ακόμη να χωρέσει σε εκείνο που φόρεσε πριν από σχεδόν 3 δεκαετίες. Ωστόσο, όπως λέει δεν θα τολμούσε να το φορέσει σε κάποια δημόσια εμφάνισή της σήμερα, διότι δεν θα ήταν κατάλληλο.

Φωτογραφία: AP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ