Απίστευτη Χατζηβασιλείου: Tρολάρει άγρια τον ΣΥΡΙΖΑ στο Ράδιο Αρβύλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτη Χατζηβασιλείου: Tρολάρει άγρια τον ΣΥΡΙΖΑ στο Ράδιο Αρβύλα [βίντεο]

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Ράδιο Αρβύλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απολαυστικοί και αυτή την εβδομάδα ήταν οι Ράδιο Αρβύλα.

Μετά, λοιπόν, από το ανελέητο τρολάρισμα στην Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, στο MasterChef 3 και στα... μεθυσμένα πουλιά, οι Ράδιο Αρβύλα αποφάσισαν να ασχοληθούν λίγο και με την επικαιρότητα.

Σχολιάζοντας, λοιπόν, με το δικό τους μοναδικό τρόπο την σύλληψη της 90χρονης στην Θεσσαλονίκη που πουλούσε τερλίκια, καθώς και την παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου μετά την αποκάλυψη πως εισέπραττε επί 5,5 χρόνια την σύνταξη της μητέρα της, οι Ράδιο Αρβύλα κατάφεραν να «ενώσουν» αυτές τις δύο ιστορίες σε μία με ένα πρωτότυπο σκετσάκι.

Βέβαια όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης χρειάστηκε την βοήθεια μίας παρουσιάστριας για να πετύχουν το άριστο αποτέλεσμα.

Η παρουσιάστρια αυτή ήταν φυσικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία περιέγραψε στο Ράδιο Αρβύλα ένα διαφορετικό «Πάμε Πακέτο», τρολάροντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο συγκεκριμένο «Πάμε Πακέτο», λοιπόν, η πρώην υποψήφια Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοΐζου, ανακάλυψε πως η μητέρα της, για την οποία εισέπραττε παράνομα την σύνταξή της, εν τέλει ζούσε και αυτή δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από την... 90χρονη γιαγιά στην Θεσσαλονίκη με τα τερλίκια.

Δείτε το επικό τρολάρισμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον ΣΥΡΙΖΑ στο 17:02:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ