Gourmet εστιατόριο που θυμίζει το εσωτερικό αεροσκάφους - iefimerida.gr

Gourmet εστιατόριο που θυμίζει το εσωτερικό αεροσκάφους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φαγητό των αεροπορικών εταιριών δεν φημίζεται γενικά για την ποιότητά του. Κάτι που κάνει ακόμη πιο κουλό το concept του εστιατορίου Α380, το οποίο προσομοιώνει στην τελευταία λεπτομέρεια το εσωτερικό του ομώνυμου επιβατηγού αεροσκάφους. Εκτός και αν την διαφορά την κάνουν οι -ντυμένες ως αεροσυνοδοί- σερβιτόρες.

Το εστιατόριο A380, που μόλις άνοιξε τις πύλες του στην πόλη Τσονκουίνκ της Κίνας, θυμίζει στα πάντα το εσωτερικό του ομώνυμου αεροσκάφους.

Οι σερβιτόρες είναι ντυμένες (επίσης μιλούν και φέρονται) ως αεροσυνοδοί. Τα παράθυρα είναι φινιστρίνια, οι θέσεις είναι αυτές που βρίσκεις στην business class του αεροπλάνου. Ακόμη και τα χαλιά είναι ίδια.

Το μόνο που είναι διαφορετικό είναι, προφανώς, το μενού.

Η επιτυχία του εξηγείται μόνο από το γεγονός ότι προσφέρει στον κόσμο -που δεν έχει την δυνατότητα να ταξιδέψει, ειδικά στην πρώτη θέση, την προσομοίωση μιας εμπειρίας που όλοι θα θέλαμε να έχουμε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ