Προκριματικά EURO 2020: Εχασε βαθμούς και Ρονάλντο η Πορτογαλία -Σαρωτικές Αγγλία και Γαλλία - iefimerida.gr

Προκριματικά EURO 2020: Εχασε βαθμούς και Ρονάλντο η Πορτογαλία -Σαρωτικές Αγγλία και Γαλλία

O Ρονάλντο αποχώρησε τραυματίας -AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα δύο βαθμούς πέταξε η Πορτογαλία, η οποία αγνοεί τη νίκη στις 2 πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του EURO 2020.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έμεινε στο 1-1 με την Σερβία. Το χειρότερο για τους Πορτογάλους είναι ότι τραυματίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 30'. Ο Τάντιτς άνοιξε το σκορ στο 7' με πέναλτι και ο Περέιρα στο 42' με ασύλληπτο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Eξαιρετικές εμφανίστηκαν και στη 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020 η Αγγλία και η Γαλλία, με την ομάδα του Σαουθγκέιτ να διαλύει με 5-1 εκτός έδρας το Μαυροβούνιο και αυτή του Ντεσάμπ να κάνει περίπατο με 4-0 κόντρ στην Ισλανδία στο Παρίσι.

Η Τουρκία συνέτριψε με 4-0 τη Μολδαβία με γκολ των Καλντιρίμ, Τοσούν (δύο), Αϊχάν και έτσι έφθασε στη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς στα προκριματικά του Euro 2020.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Αλβανία πήρε τη νίκη εκτός έδρας με 3-0 απέναντι στην Ανδόρα, η Ουκρανία κέρδισε εκτός έδρας το Λοξεμβούργο, ενώ το Κόσοβο με τη Βουλγαρία έληξε 1-1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πορτογαλία euro 2020 προκριματικά euro 2020
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ