Κύπρος: Γατάκι πήγε σε αστυνομικό τμήμα, «ζήτησε» βοήθεια- Είχε σφηνώσει δοχείο στο κεφάλι του [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπρος: Γατάκι πήγε σε αστυνομικό τμήμα, «ζήτησε» βοήθεια- Είχε σφηνώσει δοχείο στο κεφάλι του [βίντεο]

Το άτυχο γατάκι βοήθησαν αστυνομικοί στην Κύπρο (Φωτο αρχείου: Shutterstock)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη βοήθεια της αστυνομίας ζήτησε ένα... γατάκι στην Κύπρο, το οποίο είχε σφηνωμένο στο κεφάλι του ένα μεταλλικό δοχείο.

Το γατάκι έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα Ορόκλινης, όπου το είδαν οι αστυνομικοί και κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να του αφαιρέσουν προσεκτικά το δοχείο από το κεφάλι του. Στη συνέχεια το μικρό ζώο έτρεξε ξανά προς την... ελευθερία του.

Το περιστατικό έκανε γνωστό η κυπριακή αστυνομία με ένα tweet, στο οποίο γράφει: «Ίσως από ένστικτο για βοήθεια, ένα γατάκι, επισκέφθηκε σήμερα τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, έχοντας το κεφαλάκι του σφηνωμένο σε μεταλλικό δοχείο. Τα μέλη του Σταθμού, κατάφεραν και το ακινητοποίησαν και αφού του αφαίρεσαν με προσοχή το μεταλλικό δοχείο, το απελευθέρωσαν».

Ίσως από ένστικτο για βοήθεια, ένα γατάκι, επισκέφθηκε σήμερα τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, έχοντας το κεφαλάκι του σφηνωμένο σε μεταλλικό δοχείο.Τα μέλη του Σταθμού, κατάφεραν & ακινητοποίησαν το γατάκι & αφού του αφαίρεσαν με προσοχή το μεταλλικό δοχείο, το απελευθέρωσαν. pic.twitter.com/j0inBXuWaK

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ