14.000.000 δολάρια έξτρα εισόδημα φέρνει στην Σίμπσον το νέο μωρό της

Επώνυμες σειρές παιδικών ρούχων και αξεσουάρ, αποκλειστικά συμβόλαια για να χρησιμοποιεί συγκεκριμένα καροτσάκια στις βόλτες και χορηγίες με κέντρα αδυνατίσματος είναι το τρίπτυχο πάνω στο οποίο θα στηριχτεί η τραγουδίστρια για να ξεζουμίσει κάθε δολάριο από το νεογέννητο κοριτσάκι της.

Μπορεί να μην της φαίνεται, αλλά η Τζέσικα Σίμπσον έχει μυαλό φτιαγμένο για business. Όπως αποδεικνύει το 1.000.000.000 δολάρια ετησίως που πουλάνε (κυρίως στην ενδοχώρα των ΗΠΑ) όλα τα προϊόντα μόδας και ομορφιάς που έχει λανσάρει με το όνομά της.

Κάτι που μεταφράζεται σε 10-20.000.000 δολάρια το χρόνο που καταλήγουν στην τσέπη της, ανάλογα πάντα με το ποσοστό επί των πωλήσεων που έχει συμφωνήσει να παίρνει. Και το οποίο φυσικά δεν είναι ανακοινώσιμο.

Η έλευση του μωρού δίνει την δυνατότητα στην Σίμπσον να επεκτείνει την αυτοκρατορία της, με μπρανταρισμένα παιδικά προϊόντα, από πάνες και κούκλες, μέχρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Σύμφωνα με τους ειδικούς στο marketing των επωνύμων «Όταν οι celebrities αποκτούν παιδί, μπαίνουν σε εντελώς διαφορετική κατηγορία. Είναι δεδομένο ότι θα δούμε άμεσα μια Jessica Simpson Kid Collection». Μια δραστηριότητα που έχει υπολογιστεί ότι μπορεί να της αποφέρει γύρω στα 5.000.000 δολάρια ετησίως.

Ποσό που αναμένεται να διπλασιαστεί με την υπογραφή αποκλειστικών συμβολαίων συνεργασίας με ήδη γνωστές μάρκες στο χώρο των παιδικών προϊόντων, για να συνδέσει η Τζέσικα το όνομά της με αυτά. Και φυσικά να τουιτάρει για αυτά.

Με κάθε προιοντικό tweet να ανεβάζει τον τραπεζικό της λογαριασμό κατά 5.000 δολάρια.

Τέλος, το υπόλοιπο ποσό που μένει ως τα 14.000.000 δολάρια θα το καλύψει μέσω των χορηγιών με αλυσίδα κέντρων αδυνατίσματος, οι οποίες δεν χάνουν ευκαιρία να πουλήσουν στο κοινό ότι ήταν η δικιά τους δίαιτα που έκανε την celebrity μάνα να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η Τζέσικα Σίμπσον είναι ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Weight Watchers.

Το δε ποσό που θα πληρώνεται για κάθε μισό κιλό που χάνει, υπολογίζεται -με βάση άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις- σε 33.000 δολάρια.

Κάτι που αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όσους την κατέκριναν για τα υπερβολικά κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι, ένα δεύτερο μωρό, ποτέ δεν φέρνει τα ίδια κέρδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ