Κουμουτσάκος για την παρενόχληση του ελικοπτέρου Τσίπρα: Ελπίζω η κυβέρνηση να προβληματιστεί επιτέλους σοβαρά - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος για την παρενόχληση του ελικοπτέρου Τσίπρα: Ελπίζω η κυβέρνηση να προβληματιστεί επιτέλους σοβαρά

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος για την τουρκική προκλητικότητα (Φωτο: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρενόχληση του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο Αλέξης Τσίπρας, από τουρκικά αερσκάφη, ενώ κατευθυνόταν στο Αγαθονήσι για την 25η Μαρτίου, σχολίασε ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που η τουρκική προκλητικότητα εκδηλώνεται ακόμα και κατά εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας της πατρίδας μας» αναφέρει σε δήλωσή του για την τουρκική προκλητικότητα ο κ. Κουμουτσάκος.

«Ούτε η πρώτη φορά που η Άγκυρα αγνοεί προκλητικά ακόμη και τις ημέρες που οι Έλληνες γιορτάζουν την Ιστορία και τη θρησκεία τους». Προσθέτει ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την απαράδεκτη αυτήν τουρκική πρακτική. Ελπίζουμε η κυβέρνηση να προβληματιστεί επιτέλους σοβαρά από τη συμπεριφορά αυτήν της Άγκυρας ώστε να εγκαταλείψει τις επιφανειακές ερμηνείες και τον ερασιτεχνικό τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι η κυβέρνηση θα προβεί άμεσα σε πολύ αυστηρό διάβημα προς την Άγκυρα», καταλήγει.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ