Επεισόδια με τραυματίες στην παρέλαση της Καλλιθέας -12 συλλήψεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Επεισόδια με τραυματίες στην παρέλαση της Καλλιθέας -12 συλλήψεις [εικόνες]

Επεισόδια στην Καλλιθέα λίγο πριν την παρέλαση (Φωτο: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δώδεκα συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια στην Καλλιθέα, λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης για την 25η Μαρτίου.

Πρόκειται για δώδεκα ακροδεξιούς, εκ των οποίων τέσσερις είναι ανήλικοι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι οποίοι συνελήφθησαν για συμμετοχή στα επεισόδια με αστυνομικές δυνάμεις στην Καλλιθέα, όταν προσπάθησαν να προσεγγίσουν συγκέντρωση στην πλατεία Κύπρου αλλά εμποδίστηκαν.

Οι αστυνομικοί σταματούν τους χρυσαυγίτες στη συμβολή Ελ. Βενιζέλου και Σκρα pic.twitter.com/Dl0KUSsVLn

Σύμφωνα με την αστυνομία και οι δώδεκα ανήκουν σε ακροδεξιές ομάδες αλλά ειδικά ο ένας, ηλικίας 24 ετών, είχε συλληφθεί και πριν από έξι μέρες στην Σαλαμίνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Αττικής, για ρατσιστική επίθεση σε βάρος 30χρονου αλλοδαπού.

Οι αστυνομικοί αρχίζουν τις προσαγωγές pic.twitter.com/g4d0GVXpls

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για ρίψη μολότοφ, επιθέσεις κατά αστυνομικών δυνάμεων σωματικές βλάβες, διατάραξη κοινής ειρήνης και άλλα αδικήματα και αύριο θα παραπεμφθούν στο αυτόφωρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ