Τα κορίτσια του My Style Rocks πήγαν στον Ρουβά και μας δείχνουν τι να φοράμε στα μπουζούκια [εικόνες]

Στον Σάκη Ρουβά διασκέδασε η ελληνική σόουμπιζ. Ηθοποιού, συνάδελφοι του Σάκη Ρουβά τραγουδιστές και... κορίτσια της μόδας παρήλασαν από το Estate.

Στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, παρέα με τον Χάρη Σιανίδη. Στην παρέα τους και μια κυρία.

Και ως είθισται, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ως επισκέπτος στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς, ανέβηκε στην πίστα, πήρε το μικρόφωνο και είπε και ένα τραγούδι.

Εκεί και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με τον Νίκο Γεωργιάδη. Η ηθοποιός ντυμένη απόλυτα μοδάτα, με ένα τζιν και ένα lingerie τοπ, διασκέδασε στο ρυθμό των τραγουδιών του Σάκη Ρουβά.

Εκεί και η Στέλλα Γιαμπουρά και η Βίκυ Κάβουρα, σε πλήρη χρωματική αντίθεση: Μαύρο, άσπρο.

Η Βίκυ Κάβουρα με τον Νίκο Γεωργιάδη και τον Τεό Θεοδωρίδη, σε πολύ διαφορετική διάθεση από εκείνη που τον θυμόμαστε στο περσινό Survivor 2.

Ο Τόνυ Δημητρίου με την εντυπωσιακή σύντροφό του διασκέδασαν επίσης στο Estate.

Δύο καλές φίλες από το My Style Rocks και δύο κορίτσια της μόδας, η Υβόννη Ντόστα και η Βασιλική Ρούσσου βρέθηκαν απάλυτα μοδάτα ντυμένες, στο Σάκη Ρουβά. Της βλέπουμε για να παίρνουμε ιδέες για τις βραδινές εξόδους μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ