H Ford παρουσιάζει το ισχυρότερο Transit Sort Van - iefimerida.gr

H Ford παρουσιάζει το ισχυρότερο Transit Sort Van

Το Transit Sort Van της Ford
Κώστας Φούζας

Το Transit Custom Sport van αποκτά νέο δίλιτρο κινητήρα ντίζελ της γενιάς EcoBlue με απόδοση 185 ίππων, μόντεμ FordPass Connect και προηγμένες τεχνολογίες που ενισχύουν την ασφάλεια, αναβαθμίζουν την οδηγική εμπειρία και βοηθούν στο παρκάρισμα

Μία νέα έκδοση με απόδοση 185 ίππων του αναβαθμισμένου, δίλιτρου κινητήρα ντίζελ EcoBlue της Ford καθιστά το Transit Custom Sport van το ισχυρότερο μοντέλο στην ιστορία του όταν λανσαριστεί στα μέσα του 2019.

Εκτός από την αυξημένη ισχύ κατά 9% και τη ροπή των 415 Nm, οι αγοραστές του Transit Custom Sport van θα επωφεληθούν από το αναβαθμισμένο επίπεδο συνδεσιμότητας, χάρη στην τεχνολογία του ενσωματωμένου μόντεμ, FordPass Connect. Το νέο Transit Connect Sport van, που αποκαλύφθηκε πέρσι στην Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου (IAA) στο Ανόβερο της Γερμανίας και ήδη διατίθεται, περιλαμβάνει επίσης τον αναβαθμισμένο 1.5L EcoBlue ντίζελ κινητήρα των 120 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Το συμπαγές Transit Courier Sport van ολοκληρώνει τη γκάμα.

Οι πωλήσεις του Transit Custom Sport αυξήθηκαν κατά 58% το 2018 συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, φτάνοντας τις 4.402 μονάδες, ενώ οι πωλήσεις του Transit Courier Sport κατά 52%, αγγίζοντας τις 1.044 μονάδες. Το 2018, η Ford πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα πωλήσεων στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων εδώ και 25 χρόνια, διαθέτοντας 380.900 επαγγελματικά οχήματα στις 20 Ευρωπαϊκές αγορές, αριθμός που ισοδυναμεί με πάνω από 1.000 οχήματα την ημέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ford Transit Sort Van
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ