Γεννηματά από Αλεξανδρούπολη: Τα εθνικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα - iefimerida.gr

Γεννηματά από Αλεξανδρούπολη: Τα εθνικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα

Φώφη Γεννηματά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η επέτειος του ‘21 δεν είναι μόνο ημέρα μνήμης και τιμής για όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία. Αποτελεί σύμβολο για όλους μας» Αυτό τόνισε η Φώφη Γεννηματά από την Αλεξανδρούπολη όπου βρέθηκε για τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.

Η Φώφη Γεννηματά παρακολούθησε τις εκδηλώσεις και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της Δόμνας Βισβιζή, της ηρωικής Θρακιώτισσας Καπετάνισσας της επανάστασης. Το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά για την Εθνική επέτειο:

«Η επέτειος του ‘21 δεν είναι μόνο ημέρα μνήμης και τιμής για όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία. Αποτελεί σύμβολο για όλους μας. Μας εμπνέει πάντα για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις του σήμερα. Τα εθνικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Κρατάμε ψηλά τη σημαία των αγώνων για την εθνική προοπτική και την κοινωνική προκοπή. Ενωμένοι οι Έλληνες να πάμε την Ελλάδα μπροστά» κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της Δόμνας Βισβιζή
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ