Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Με μία ματωμένη σημαία διαμαρτυρήθηκαν κάτοικοι στην Κοζάνη [εικόνες] - iefimerida.gr

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Με μία ματωμένη σημαία διαμαρτυρήθηκαν κάτοικοι στην Κοζάνη [εικόνες]

Διαμαρτυρία στην Πτολεμαϊδα για την Συμφωνία των Πρεσπών/ Πηγή:kozan.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχοντας κλειστά τα στόματα και κρατώντας μία ματωμένη σημαία διαμαρτυρήθηκαν οι κάτοικοι της Πτολεμαΐδας πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, μία ομάδα κατοίκων της Πτολεμαΐδας, λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης, εμφανίστηκε κρατώντας τη ματωμένη ελληνική σημαία από τα επεισόδια με την αστυνομία τον περασμένο μήνα, κατά την επίσκεψη της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη.

Οι κάτοικοι μάλιστα είχαν κλείσει και τα στόματά τους με ταινία, δείχνοντας έτσι την αντίθεσή τους με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Στη συνέχεια, οι κάτοικοι μόλις ξεκίνησε η παρέλαση, έβγαλαν τις ταινίες κι άρχισαν να τραγουδούν το «Μακεδονία Ξακουστή».

Να σημειωθεί πως επεισόδια πριν την παρέλαση σημειώθηκαν στην Καλλιθέα και στα Ανω Λιόσια, ενώ τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη, το πλήθος πριν και μετά την παρέλαση φώναζε συνθήματα για τη Μακεδονία.

Πηγή:kozan.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ