Πακιστανός πουλάει σε συμφέρουσα τιμή τούβλα από το σπίτι του Μπιν Λάντεν - iefimerida.gr

Πακιστανός πουλάει σε συμφέρουσα τιμή τούβλα από το σπίτι του Μπιν Λάντεν

Οσάμα Μπιν Λάντεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως επιχειρηματικό μυαλό είναι ο εργολάβος στον οποίο ανέθεσε η πακιστανική κυβέρνηση να κατεδαφίσει το σπίτι όπου κρυβόταν ο περιβόητος Μπιν Λάντεν, καθώς αποφάσισε να βγάλει λίγα παραπάνω χρήματα και να γλιτώσει και τα πολλά δρομολόγια για να πετάξει τα μπάζα.

Ο Σακέλ Αχμέντ, σκέφτηκε ότι πολλοί συντοπίτες του θα θέλουν έστω ένα μικρό ενθύμιο από τον τέως αρχηγό της αλ Κάιντα, κι έτσι πουλάει τα τούβλα προς 1 πένα το ένα. Ήδη περισσότερα από τα μισά τούβλα έχουν κάνει φτερά, ενώ ο ίδιος ανακοίνωσε πως όσοι δεν βιαστούν να πάρουν κάτι τώρα, θα το πληρώσουν ακριβότερα στο μέλλον, καθώς ότι περισσέψει από τα χαλάσματα, θα το βγάλει σε δημοπρασία.

Βέβαια, από όταν είχε τη φαεινή ιδέα, κυκλοφορεί με σωματοφύλακες, καθώς φοβάται ότι κάποια μέλη της αλ Κάιντα, που λατρεύουν τον Λάντεν σαν θεό, δεν θα δουν την κίνησή του με καλό μάτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ