Παρέλαση... αστυνομικών στο Σύνταγμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Παρέλαση... αστυνομικών στο Σύνταγμα [εικόνες]

Και μέλη της ΟΠΚΕ στα σκαλιά στην πλατεία Συντάγματος / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αθήνα έβαλε τα γιορτινά της για την καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, αλλά μετατράπηκε και σε φρούριο υπό τον φόβο αποδοκιμασιών κατά της κυβέρνησης.

Περίπου 1.600 αστυνομικοί βρίσκονται σε υπηρεσία στην Αθήνα με εντολές να μην επιτρέψουν σε πολίτες να πλησιάσουν την εξέδρα των επισήμων, αλλά και να μην προχωρήσουν σε αποδοκιμασίες κατά της κυβέρνησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Την Κυριακή εξάλλου κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές πολιτών, οι οποίοι προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν. Ετσι για σήμερα αποφασίστηκε η στρατιωτική παρέλαση να διεξαχθεί σε αστυνομικό κλοιό, όπως γινόταν παλιότερα.

Ενδεικτικές του κλίματος είναι οι φωτογραφίες από το Σύνταγμα με αστυνομικούς από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκονται παντού.

Ακόμα μέλη της ομάδας ΟΠΚΕ στο Σύνταγμα
Και η ομάδα Ζ στους δρόμους

Μέλη της ομάδας ΟΠΚΕ< Ζηταδες

Παρατεταγμένα τα ΥΜΕΤ στο Σύνταγμα
Σχοινιά έξω από τη Μεγάλη Βρετάννια
Αστυνομικοί στους δρόμους
Και Κλούβες στο Σύνταγμα

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ