ΝΒΑ: Το απίστευτο buzzer beater πίσω από το κέντρο που έδωσε τη νίκη στους Χόρνετς, στο Τορόντο [βίντεο] - iefimerida.gr

ΝΒΑ: Το απίστευτο buzzer beater πίσω από το κέντρο που έδωσε τη νίκη στους Χόρνετς, στο Τορόντο [βίντεο]

Οι παίκτες των Χόρνετς πανηγυρίζουν / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο φινάλε στο ματς ανάμεσα στους Τορόντο Ράπτορς και τους Χόρνετς.

Ο «άσος» των «Σφηκών», Τζέρεμι Λαμπ, με την μπάλα να επαναφέρεται στο παρκέ στα 3,1" για τη λήξη, την είδε να γλιστρά μετά το πολύ καλό μαρκάρισμα του Πασκάλ Σιάκαμ, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να σουτάρει πίσω από το κέντρο, αλλά τελικά αυτή κατέληξε στο καλάθι με ταμπλό, με αποτέλεσμα να νικήσει η ομάδα του με 115-114 και να ξεσπάσουν όλοι σε τρομερούς πανηγυρισμούς.

Με αυτή τη νίκη oι Σάρλοτ Χόρνετς συνεχίζουν να ελπίζουν ότι θα μπουν στα πλέι οφ, με τους γηπεδούχους Τορόντο Ράπτορς να μένουν πλέον αρκετά πίσω από τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ό,τι αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη regular season του ΝΒΑ.

Δείτε φάσεις από τον αγώνα και το απίστευτο buzzer beater:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NBA buzzer beater Τορόντο Ράπτορς χορνετς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ