Γερμανικό δικαστήριο απαγόρευσε την πώληση προϊόντων της Microsoft στη χώρα - iefimerida.gr

Γερμανικό δικαστήριο απαγόρευσε την πώληση προϊόντων της Microsoft στη χώρα

Τη μάχη και όχι τον πόλεμο έναντι της Motorola έχασε η Microsoft στη Γερμανία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικαστήριο του Μανχάιμ της γερμανίας αποφάσισε την απαγόρευση πώλησης των προϊόντων της Microsoft στη γερμανική αγορά, καθώς, όπως έκρινε, έκλεψε πατέντες της Motorola.

Συγκεκριμένα, το γερμανικό δικαστήριο διέταξε την απόσυρση από τα γερμανικά ράφια τόσο του Xbox 360, όσο και των Windows 7, αφού έκρινε ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα χρηιμοποιούν παντέτες που ειναι κατοχυρωμένες στη Motorola.

Από την πλευρά της η Microsoft δήλωσε ότι η απόφαση δεν συνεπάγεται και την αυτόματη απόσυρση των προϊόντων της από τα ράφια της γερμανικής αγοράς, καθώς είχε ήδη καταθέσει σε δικαστήριο του Σιάτλ των ΗΠΑ προσωρινή διαταγή κατά της Motorola για να αποτρέψει ακριβώς την εφαρμογή οποιασδήποτε δικαστικής εντολής εκδιδόταν από τα γερμανικά δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της Microsoft δήλωσε ότι oι δραστηριότητες της εταιρείας στη Γερμανία θα συνεχιστούν κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ικανοποίηση των αιτημάτων περί πνευματικών δικαιωμάτων θα κόστιζαν στη Microsoft 4 δισ. δολάρια, ετησίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ