Ο Αλέξης Γεωργούλης μιλά για το τεράστιο ποσό που πήρε σε σίριαλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αλέξης Γεωργούλης μιλά για το τεράστιο ποσό που πήρε σε σίριαλ [βίντεο]

Ο Αλέξης Γεωργούλης (Φωτο: NDP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ήταν σήμερα το μεσημέρι ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του, όταν συμμετείχε στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Είσαι το ταίρι μου», το οποίο τον ανέδειξε.

Μάλιστα, όπως είπε, η επιτυχία που σημείωσε το σίριαλ, τον βοήθησε να ανεβάσει το κασέ του στην επόμενη δουλειά του, ενώ είχε γίνει πλέον περιζήτητος.

Αυτή ήταν η σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων». Σύμφωνα με τον Αλέξη Γεωργούλη, το κασέ του ανέβηκε κατά πέντε φορές και απέδειξε σε αρκετούς που έκαναν πικρόχολα σχόλια για εκείνον πώς έχει ταλέντο.

«Η επιτυχία άλλαξε πολλά πράγματα, κυρίως σε μηδενικά. Μπήκαν πολλά μηδενικά στο κασέ. Είθισται στην Ελλάδα, όταν δουλεύεις στην αρχή, καμιά φορά να «πληρώνεις» και αν κάνεις επιτυχία, μετά αρχίζουν και σε πληρώνουν και αυτό το νούμερο αρχίζει και μεγαλώνει. Στο «Εραστής δυτικών προαστίων» ήταν τέσσερις πέντε φορές πάνω από την προηγούμενη δουλειά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ