Mαραντόνα για νέα ήττα της Αργεντινής: «Μοιάζει με ταινία τρόμου, δεν αξίζουν τη φανέλα» - iefimerida.gr

Mαραντόνα για νέα ήττα της Αργεντινής: «Μοιάζει με ταινία τρόμου, δεν αξίζουν τη φανέλα»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα ήττα της Αργεντινής έφερε το ξέσπασμα του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής μετά από 9 μήνες απουσίας δεν ήταν αρκετή. Η «αλμπισελέστε» έχασε σε φιλικό με 3-1 από την Βενεζουέλα και σκόρπισε προβληματισμό.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα όμως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, μιας και άσκησε αυστηρή κριτική για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

«Ήταν μία ταινία τρόμου. Αυτή η ομάδα δεν αξίζει τη φανέλα που φοράει, η Αργεντινή δεν θα κερδίσει κανένα παιχνίδι. Λυπάμαι για τον λαό της Αργεντινής που συνεχίζει να πιστεύει στους ψεύτες της ομοσπονδίας. Εγώ αισθάνομαι πολύ Αργεντινός. Πίστευαν πως θα νικούσαν εύκολα; Ποιος είναι τόσο ηλίθιος να σκέφτεται τέτοιο πράγμα; Η Βενεζουέλα είναι μία ομάδα οργανωμένη και συμπαγής, απέναντι σε αυτή την Αργεντινή είχαν εύκολο έργο. Αυτή η εθνική ομαδα μου προκαλεί θλίψη, δεν αξίζει τη φανέλα που φοράει» είπε χαρακτηριστικά ο Μαραντόνα για την εθνική Αργεντινής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ