Μήνυμα Λεβέντη για την 25η Μαρτίου: Οταν ο ελληνικός λαός βρέθηκε ενωμένος, διέπρεψε - iefimerida.gr

Μήνυμα Λεβέντη για την 25η Μαρτίου: Οταν ο ελληνικός λαός βρέθηκε ενωμένος, διέπρεψε

Το μήνυμα του Βασίλη Λεβέντη για την 25η Μαρτίου (Φωτο αρχείου: INTIMENEWS)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όταν ο ελληνικός λαός βρέθηκε ενωμένος διέπρεψε και ευτύχησε και ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και νίκησε κάθε εχθρό» τονίζει σε μήνυμά του για την 25η Μαρτίου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημειώνει πως «όταν το μικρόβιο του διχασμού άρχισε να τον διαιρεί, η χώρα μας έμπαινε πάντα σε περιπέτειες» και προσθέτει: «Μια τέτοια διχαστική περίοδος είναι και αυτή που ζούμε, με μειοδοσία στο σκοπιανό, με τουρκικές διεκδικήσεις στο Αιγαίο, με βλέψεις εναντίον της Θράκης και της Κύπρου».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Λεβέντης επισημαίνει πως «η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τη συναίνεση και θα εκπροσωπήσει την ιδεολογία της συνεννόησης και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές βουλευτικές εκλογές», σημειώνοντας: «Θεωρούμε ότι ο λαός δεν θα διαλέξει τον διχασμό, αλλά την συναίνεση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ