Oι γονείς της πριγκίπισσας Ευγενίας μοιράστηκαν συλλεκτικές οικογενειακές φωτογραφίες για τα γενέθλια της κόρης τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Oι γονείς της πριγκίπισσας Ευγενίας μοιράστηκαν συλλεκτικές οικογενειακές φωτογραφίες για τα γενέθλια της κόρης τους [εικόνες]

O πρίγκιπας Ανδρέας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πριγκίπισσα Ευγενία μόλις έκλεισε τα 29 της χρόνια.

Οι γονείς της, πρίγκιπας Ανδρέας και Σάρα Φέργκιουσον, το Σάββατο 23 Μαρτίου, ανήμερα των γενεθλίων της, θέλησαν να στείλουν τις ευχές τους στην κόρη τους μέσω των λογαριασμών τους στα social media.

Άνοιξαν το «οικογενειακό άλμπουμ» και διάλεξαν συλλεκτικές φωτογραφικές στιγμές.

Μπορεί να έδωσαν τέλος στο γάμο τους το 1996, ωστόσο, οι δύο κόρες τους, Eυγενία και Βεατρίκη είναι οι δύο σημαντικοί λόγοι που πάντα θα τους ενώνουν.

«Ενα τραπέζι στέκεται με τέσσερα πόδια. Δεν μπορεί να σταθεί με τρία. Ετσι, είμαστε εγώ, ο Δούκας (σσ. της Υόρκης) και τα δυο μας κορίτσια. Είμαστε ενωμένοι ως οικογένεια. Στηρίζουμε συναισθηματικά ο ένας τον άλλον. Κάθε δύο εβδομάδες -το λιγότερο- καθόμαστε όλοι μαζί και κουβεντιάζουμε για όλα. Πιστεύω ότι αν κάνω κάτι καλά στη ζωή μου είναι το ότι είμαι καλή μητέρα. Και νομίζω οι κορές μου το δείχνουν αυτό» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello! η Σάρα Φέργκιουσον.

Δείτε τις οικογενειακές φωτογραφίες, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ