Eτσι θα πετύχεις το τέλειο σχήμα φρυδιών -Μια expert στο μακιγιάζ δείχνει τον τρόπο - iefimerida.gr

Eτσι θα πετύχεις το τέλειο σχήμα φρυδιών -Μια expert στο μακιγιάζ δείχνει τον τρόπο

Fashionista σε street style εμφάνιση/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα λεπτά φρύδια ανήκουν στα 90s, ενώ τα έντονα και πυκνά είναι μια τάση που τα τελευταία χρόνια έχει έρθει για να μείνει.

Η διάσημη make up artist, Anastasia, που ειδικεύεται στο τέλειο σχήμα φρυδιών και έχει δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για να βοηθήσει τις γυναίκες να έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν, κατά καιρούς, μοιράζεται μαζί μας χρήσιμες συμβουλές.

Ο πιο βασικός κανόνας, σύμφωνα με τους αισθητικούς, είναι κάθε φορά να αφαιρούμε μια τρίχα από τα φρύδια μας, να ελέγχουμε το αποτέλεσμα στον καθρέπτη πριν προχωρήσουμε στην επόμενη.

Απαραίτητη κίνηση: να σηκώνουμε τα μαλλιά μας ψηλά, ώστε να μην είναι μέσα στο πρόσωπο, και να καθόμαστε με ηρεμία -και χωρίς βιασύνη!- στον καθρέπτη.

H Anastasia τονίζει το πιο βασικό λάθος που κάνουν σχεδόν όλες οι γυναίκες. Όπως λέει η ίδια, το ζητούμενο δεν είναι να πάρουμε το τσιμπιδάκι στα χέρια και να αρχίσουμε να αφαιρούμε τρίχες, αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε ένα πυκνό αλλά και μακρύ φρύδι.

Διαβάστε πώς θα πετύχετε το τέλειο σχήμα στα φρύδια, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φρύδια ΣΧΗΜΑ ΦΡΥΔΙΩΝ μακιγιάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ