Παραίτηση Μυρσίνης Λοΐζου: Η Ελενα Ακρίτα γράφει για τη Χαρούλα Αλεξίου -«Ηρεμα λίγο, κανίβαλοι» [εικόνες] - iefimerida.gr

Παραίτηση Μυρσίνης Λοΐζου: Η Ελενα Ακρίτα γράφει για τη Χαρούλα Αλεξίου -«Ηρεμα λίγο, κανίβαλοι» [εικόνες]

Η Χαρούλα Αλεξίου και η Ελενα Ακρίτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος επικράτησε μετά την αποκάλυψη ότι η Μυρσίνη Λοΐζου, πρώην υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της επί 5,5 χρόνια.

Από την Παρασκευή όταν η Μυρσίνη Λοΐζου παραιτήθηκε υπήρξαν πολλές αιχμές για την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συζητήθηκε έντονα η κατάθεση που είχε δώσει η Χαρούλα Αλεξίου, υπέρ της Μυρσίνης Λοΐζου για την υπόθεση αυτή στο δικαστήριο. Κάτι το οποίο εν συνεχεία έφερε έντονες επικρίσεις για την Χαρούλα Αλεξίου.

Μετά, λοιπόν, τις επικρίσεις που δέχτηκε η Χαρούλα Αλεξίου στα social media, η Ελενα Ακρίτα την υπερασπίζεται ανοικτά, με ανάρτησή της στο Facebook, στην οποία αναφέρει: «Ήρεμα λίγο οι κανίβαλοι. Αυτός ο τόπος χρωστάει πολλά στη Χαρούλα Αλεξίου. Την αγαπάμε και την τιμάμε, αφήστε ήσυχη αυτή τη σπουδαία γυναίκα» και «Άλλο διαφωνία κι άλλο δολοφονία χαρακτήρα. Ο κόσμος καίγεται κι εμείς θα λιθοβολήσουμε τη Χαρούλα; Που εκτός από μεγάλη φωνή είναι και Η ψυχούλα; Ε δεν είμαστε καλά».

Αναλυτικά ότι έγραψε:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ