Κρήτη: Μπαινόβγαινε με αντικλείδι επί ένα χρόνο και αφαίρεσε πάνω από 5.000 ευρώ και κοσμήματα - iefimerida.gr

Κρήτη: Μπαινόβγαινε με αντικλείδι επί ένα χρόνο και αφαίρεσε πάνω από 5.000 ευρώ και κοσμήματα

Περιπολικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 51χρονος άνδρας συνελήφθη το Σάββατο στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, κατηγορούμενος για κλοπή.

Οπως αναφέρει το cretalive.gr δράστης από τον Μάιο του 2018 έως και χθες το πρωί στα Χανιά, με χρήση αντικλειδιού και σε διάφορα χρονικά διαστήματα, αφαίρεσε από οικία ιδιοκτησίας 84χρονης ημεδαπής το χρηματικό ποσό των 5.300 ευρώ σε χρήματα, χρυσαφικά και αποσπώντας χρεωστική κάρτα με την οποία προέβαινε σε αναλήψεις χρηματικών ποσών.
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 51χρονος είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Aπό αστυνομικούς της υπηρεσίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ σε έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε και κατασχέθηκε το αντικλείδι. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ