Προπονητής έδωσε εντολή σε παίκτη του να χάσει πέναλτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Προπονητής έδωσε εντολή σε παίκτη του να χάσει πέναλτι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τεχνικός της Σεπαχάν, Ζλάτκο Κράνιτσαρ αποκατάστησε το fair play στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με την Αλ Νασρ για το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι παίκτες της Αλ Νασρ έβγαλαν την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου επειδή ένας συμπαίκτης τους ήταν τραυματίας. Οι παίκτες της Σεπαχάν ήθελαν αρχικώς να τηρήσουν το fair play και να επιστρέψουν την μπάλα στους γηπεδούχους, όμως ο επιθετικός τους, Τσεβάιρ Σούκα συνέχισε τη φάση και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, που υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε.

Η ενέργεια του επιθετικού της Σεπαχάν προκάλεσε την οργή των γηπεδούχων, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν μάταια στον διαιτητή. Την λύση έδωσε τελικώς ο Κροάτης τεχνικός της Σεπαχάν, που έδωσε εντολή στον παίκτη που ανέλαβε την εκτέλεση να το χάσει και εκείνος έδωσε πάσα στον αναπληρωματικό γκολκίπερ της Αλ Νασρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ