Δάκρυσε η Μαίρη Κατράντζου μόλις παρέλαβε το βραβείο «ΑΡΓΩ»: «Η Ελλάδα με έμαθε τι θα πει ιδέα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Δάκρυσε η Μαίρη Κατράντζου μόλις παρέλαβε το βραβείο «ΑΡΓΩ»: «Η Ελλάδα με έμαθε τι θα πει ιδέα» [βίντεο]

Μαίρη Κατράντζου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δάκρυσε η σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου όταν της απονεμήθηκε το βραβείο ΑΡΓΩ 2019 στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα σχεδιάστρια που ζει και μεγαλουργεί στην Βρετανία, μιας και δημιουργίες της έχουν φορέσει πολλές γαλαζοαίματες και σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Πριγκίπισσα Βεατρίκη, η Τζέιν Φόντα και η Κέιτ Μπλάνσετ, λύγισε την ώρα που πήγε στον βήμα για να βγάλει λόγο.

Η Μαίρη Κατράντζου , λοιπόν, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για τα Βραβεία Αργώ που απονεμήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε οκτώ διακεκριμένους Έλληνες του Εξωτερικού, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Η Μαίρη Κατράντζου πήρε το βραβείο της επιχειρηματικότητας, ενώ με το βραβείο Πολιτισμού και Τεχνών τιμήθηκε ο Γιώργος Λάνθιμος και με το βραβείο Αθλητισμού η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Η βάση είναι οτι γεννήθηκα στην Ελλάδα που με έμαθε την αξία της λέξης ιδέα», ανέφερε η Μαίρη Κατράντζου στην ομιλία της αποσπώντας το πιο δυνατό χειροκρότημα του κοινού.

Δείτε το απόσπασμα στο 46:20


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ