Στους δρόμους, παρά την απαγόρευση, τα κίτρινα γιλέκα -Συγκρούσεις και δακρυγόνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Στους δρόμους, παρά την απαγόρευση, τα κίτρινα γιλέκα -Συγκρούσεις και δακρυγόνα [εικόνες]

Κίτρινα Γιλέκα/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σποραδικές συγκρούσεις ξέσπασαν στο Παρίσι και σε άλλες πόλεις της Γαλλίας σήμερα, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων του κινήματος των «κίτρινων γιλέκων» κατά της κυβέρνησης του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων εναντίον των διαδηλωτών κοντά στη Λεωφόρο Strasbourg στη γαλλική πρωτεύουσα και κοντά στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Gare du Nord και Gare de L’Est.

Σποραδικές συγκρούσεις ξέσπασαν στο Παρίσι και σε άλλες πόλεις της Γαλλίας σήμερα μεταξύ της αστυνομίας και των κίτρινων γιλέκων.

Ταραχές σημειώθηκαν επίσης στη Λιλ στη βόρεια Γαλλία και στην Τουλούζη και το Μονπελιέ στο νότιο τμήμα της χώρας.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων εναντίον των διαδηλωτών.

Να σημειωθεί πως δυνάμεις του γαλλικού στρατού ενώθηκαν με την αστυνομία σήμερα στο Παρίσι για να αντιμετωπίσουν το 19ο διαδοχικό σαββατοκύριακο διαδηλώσεων των «κίτρινων γιλέκων» εναντίον της κυβέρνησης του Εμανουέλ Μακρόν.

Ταραχές σημειώθηκαν επίσης στη Λιλ στη βόρεια Γαλλία και στην Τουλούζη και το Μονπελιέ στο νότιο τμήμα της χώρας.
α σημειωθεί πως δυνάμεις του γαλλικού στρατού ενώθηκαν με την αστυνομία σήμερα στο Παρίσι για να αντιμετωπίσουν τα κίτρινα γιλέκα για 19η φορά.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ