Aνεπιτήδευτη κομψότητα -Το αγαπημένο φόρεμα της Βίκυς Καγιά την φετινή άνοιξη είναι του Αγγελου Μπράτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Aνεπιτήδευτη κομψότητα -Το αγαπημένο φόρεμα της Βίκυς Καγιά την φετινή άνοιξη είναι του Αγγελου Μπράτη [εικόνες]

H Bίκυ Καγιά/ Φωτογραφία: vickykaya_/Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πραγματικότητα -και πέρα από τα trends και τις προτάσεις των brands, των fashion bloggers και influencers-, μια αληθινά σικ capsule wardrobe αποτελείται από ελάχιστα κομμάτια.

Oλα αυτά τα κομμάτια έχουν κάτι κοινό: την ευελιξία. Μπορούν, δηλαδή, να φορεθούν με την ίδια άνεση όλες τις ώρες της ημέρας, χαρίζοντας εμφανίσεις με ανεπιτήδευτη κομψότητα και αέρα αυτοπεποίθησης.

Ενα μόνο φόρεμα, -όταν έχει την γραμμή και το χρώμα που σε κολακεύει- αρκεί για να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην γκαρνταρόμπα σου.

Αυτό το φόρεμα μπορεί να φορεθεί με την ίδια ευκολία σε ένα εργασιακό meeting, μια απογευματινή έξοδο, ένα επίσημο βραδινό κάλεσμα.

Ενα τέτοιο φόρεμα είδαμε να φορά και η Βίκυ Καγιά σε δύο διαφορετικές εμφανίσεις της.

Φέρει την υπογραφή ενός σχεδιαστή που υμνεί την θηλυκότητα μέσα από τις δημιουργίες του: του ταλαντούχου, Άγγελου Μπράτη.

Δείτε το υπέροχο φόρεμα της Βίκυς Καγιά, δια χειρός Άγγελου Μπράτη, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ