Στις φλόγες αυτοκίνητο σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στη Λ. Κηφισού -Απομάκρυναν τον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Στις φλόγες αυτοκίνητο σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στη Λ. Κηφισού -Απομάκρυναν τον κόσμο [εικόνες]

Φωτιά σε εμπορικό κέντρο στη Λ. Κηφισού/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε σε εμπορικό κέντρο, στη λεωφόρο Κηφισού, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε μετά τις 11 π.μ. σε Ε.Ι.Χ., που ήταν σταθμευμένο στο πρώτο επίπεδο του υπόγειου πάρκινγκ στο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισού 96, στο Αιγάλεω.

Οι πελάτες του καταστήματος απομακρύνθηκαν από το συγκεκριμένο επίπεδο του πάρκινγκ, λόγω του καπνού. Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, αλλά γίνεται για προληπτικούς λόγους έλεγχος για τυχόν εγκλωβισμένους, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Εβγαλαν τον κόσμο από το πάρκινγκ για προληπτικούς λόγους
Στο εμπορικό κέντρο έσπευσε και η αστυνομία
Η φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ

Η ανακοίνωση του εμπορικού κέντρου:

«Σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου, λίγο μετά τις 11.00 π.μ., εκδηλώθηκε φωτιά σε όχημα σταθμευμένο στο parking του επιπέδου 1 του εμπορικού κέντρου RIVER WEST, η οποία τέθηκε σε άμεσο έλεγχο μετά από τη γρήγορη κινητοποίηση και άψογη συνεργασία του προσωπικού ασφαλείας του εμπορικού κέντρου και της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Καθώς η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων μας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας, πραγματοποιήσαμε προληπτική εκκένωση του RIVER WEST παρά την περιορισμένη έκταση της φωτιάς. Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις Αρχές για την εξακρίβωση των αιτιών εκδήλωσης της φωτιάς στο όχημα, ενώ έχει ήδη αποκατασταθεί η λειτουργία του εμπορικού μας κέντρου».

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ