Τζέσι Τζέι: Η αποστομωτική απάντηση της τραγουδίστριας σε όσους την κατηγορούν για την κυτταρίτιδά της- Πόζαρε με μαγιό [εικόνα] - iefimerida.gr

Τζέσι Τζέι: Η αποστομωτική απάντηση της τραγουδίστριας σε όσους την κατηγορούν για την κυτταρίτιδά της- Πόζαρε με μαγιό [εικόνα]

H διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια Jessie J/ Φωτογραφία: jessiej/ Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές φορές, σερφάροντας στο ίντερνετ, είσαι αναγκασμένος να «κολυμπήσεις» σε κύματα κακοπροαίρετων και προσβλητικών σχολίων.

Σχεδόν 8 εκατομμύρια άνθρωποι ακολουθούν στο Instagram την διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια, Τζέσι Τζέι (Jessie J).

Μια γυναίκα με μεγάλη επιρροή στα social media που δεν διστάζει να υπερασπιστεί τον εαυτό της όταν το ίντερνετ της δείχνει την αυστηρή πλευρά του.

Με μια φωτογραφία στο Instagram, η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να δώσει την δική της απάντηση σε όσους σχολιάζουν με κακοπροαίρετο τρόπο το σώμα της.

Φορώντας το μαγιό της -και χωρίς να έχει επεξεργαστεί την φωτογραφία της με κάποιο φίλτρο- έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε όσους σχολιάζουν ότι έχω κυτταρίτιδα, θα ήθελα να πω ότι το γνωρίζω, έχω καθρέπτη».

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Jessie J, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ