Football League: Αποβλήθηκε οριστικά από το πρωτάθλημα ο Αήττητος Σπάτων - iefimerida.gr

Football League: Αποβλήθηκε οριστικά από το πρωτάθλημα ο Αήττητος Σπάτων

Τέλος από την Football League ο Αήττητος Σπάτων /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αήττητος Σπάτων... τέλος από την Football League.

Ο Αήττητος Σπάτων αποβλήθηκε οριστικά από το πρωτάθλημα, όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η Football League, την Παρασκευή το μεσημέρι. Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε με σχετικό έγγραφο τις ομάδες για το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού για παράβαση στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ των Μεσογείων και ζήτησε τη συναίνεσή τους –ως όφειλε- για την αποβολή του Αήττητου.

Έτσι έγινε διοικητικό συμβούλιο διά περιφοράς και αποφασίστηκε η οριστική αποβολή του Αήττητου Σπάτων από το πρωτάθλημα. Πλέον ο Αήττητος Σπάτων σταματάει να συμμετέχει και δεν θα οριστεί το προσεχές παιχνίδι με την Σπάρτη, όπως και τα υπόλοιπα που ακολουθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 22-03-2019, απέβαλλε την ΠΑΕ Α.Π.Ο. ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, καθώς και από το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ του 1ου Ομίλου αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, λαμβάνοντας υπ όψιν την από 21/03/2019 (αρ. πρωτ. 162) έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αηττητος σπατων αποβολή Football League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ