Νεοναζί ληστής άνοιξε πυρ, σκότωσε τέσσερα άτομα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε - iefimerida.gr

Νεοναζί ληστής άνοιξε πυρ, σκότωσε τέσσερα άτομα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Ληστής άνοιξε πυρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φημισμένος νεοναζί, είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ληστής που εισέβαλε πριν μερικές ημέρες σε σπίτι της Αριζόνα και για λόγους που δεν έχουν προς το παρόν διευκρινιστεί, άνοιξε πυρ και σκότωσε τέσσερα άτομα, ανάμεσα στα οποία και ένα κοριτσάκι δύο ετών. Στη συνέχεια ο ληστής.... αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό συνέβη στο Γκίλμπερτ, ένα προάστιο του Φοίνιξ, λίγες ημέρες πριν και οι λόγοι παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστοι.

Το πτώμα του ενός ανδρός και του ληστή, δολοφόνου και αυτόχεια, βρέθηκαν έξω από το σπίτι, ενώ τα πτώματα των γυναικών, εντός αυτού. Εκεί βρέθηκε και το κοριτσάκι, το οποίο όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο ήταν ακόμη ζωντανό, αλλά κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία πάντως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την έρυνα στο σημείο του εγκλήματος, γιατί όπως ανέφερε ο κ.Μπαλάφας, στον περίβολο του σπιτιού βρέθηκαν βαρέλια με χημικά... τα οποία δεν θεωρούνται καθόλου αθώα.

Εξαιτίας, λοιπόν, του φόβου, τα βαρέλια αυτά να αποτελούν μέρος του σχεδίου του δράστη για να προκαλέσει το θάνατο των ανθρώπων που θα έρχονταν στο σημείο για να ερευνήσουν την υπόθεση, η Αστυνομία αποφάσισε να διακόψει την έρευνα.

Πάντως, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ληστής, δολοφόνος και αυτόχειρας ήταν εξέχων μέλος μιας ναζιστικής ομάδας που δραστηριοποιείται στην περιοχή και ιδρυτής μιας ομάδας πολιτοφυλακής που προσπαθεί να ελέγξει το εμπόριο των ναρκωτικών στα σύνορα με το Μεξικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ