Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου βρήκε νέο έρωτα μετά τον χωρισμό της με τον Μπουρδούμη, λίγο πριν τον γάμο - iefimerida.gr

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου βρήκε νέο έρωτα μετά τον χωρισμό της με τον Μπουρδούμη, λίγο πριν τον γάμο

Αλέξανδρα Χατζηγεωργίου /Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σελίδα στη ζωή της οριστικά έχει γυρίσει η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, μετά τον επεισοδιακό της χωρισμό με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη, πριν από περίπου 1,5 χρόνο.

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και Αλέξανδρος Μπουρδούμης χώρισαν λίγο πριν το γάμο τους, με τα αίτια του χωρισμού τους να μην γίνονται ποτέ γνωστά.

Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, πάντως, φαίνεται ότι έχει αλλάξει οριστικά σελίδα στη ζωή της, καθώς εδώ και ένα χρόνο έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό ενός άνδρα που δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ.

Οπως αποκαλύπτει η Real το όνομα του συντρόφου της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου είναι Βασίλης, είναι δικηγόρος και οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τα πολυσύχναστα στέκια, όπου καραδοκούν κάµερες και φωτογράφοι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Chatzigeorgiou (@alexandrachatzigeorgiou) στις 29 Δεκ, 2018 στις 2:06 μμ PST

«Είναι πολύ ερωτευµένοι, αγαπιούνται πολύ. Ταιριάζουν απόλυτα! ∆εν µπορεί στιγµή ο ένας χωρίς τον άλλον. Το σηµαντικότερο είναι ότι η σχέση τους προέκυψε αβίαστα και χωρίς ‘‘πρέπει’’ ή κανόνες», λέει άτομο από το περιβάλλον τους στην εφημερίδα.

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου φέρεται να γνώρισε τον σύντροφό της μέσω κοινών γνωστών. Αρχικά ήταν διστακτική, καθώς χρειαζόταν χρόνο προκειµένου να προχωρήσει σε µια σχέση. Η ευγενική επιµονή όµως, του Βασίλη, καθώς και η άψογη συµπεριφορά του τούς έφερε πιο κοντά.

«Είναι πολύ δεµένοι µεταξύ τους. Φροντίζει πολύ ο ένας τον άλλον και, εκτός από το πάθος που βιώνουν, µοιράζονται και ουσιαστική συντροφικότητα», τονίζει ο ίδιος άνθρωπος στη Realnews.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Chatzigeorgiou (@alexandrachatzigeorgiou) στις 9 Μάι, 2018 στις 1:26 μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ