Απίστευτος Ομπάμα: Εστειλε συγχαρητήρια επιστολή στο ζεύγος Τζένιφερ Λόπεζ-Αλεξ Ροντρίγκεζ για τον αρραβώνα τους - iefimerida.gr

Απίστευτος Ομπάμα: Εστειλε συγχαρητήρια επιστολή στο ζεύγος Τζένιφερ Λόπεζ-Αλεξ Ροντρίγκεζ για τον αρραβώνα τους

Επιστολή στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον αρραβωνιαστικό της έστειλε ο Μπαράκ Ομπάμα. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα είναι σίγουρα ένας άνθρωπος που ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα. Τόσο στην πολιτική, την οικονομία, τα διεθνή γεγονότα αλλά και σε θέματα lifestyle. Έτσι, ο αρραβώνας της Τζένιφερ Λόπεζ δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητος.

Ο 57χρονος Μπαράκ Ομπάμα βρήκε χρόνο για να γράψει μια χειρόγραφη επιστολή συγχαρητηρίων στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Άλεξ Ροντρίγκεζ αυτή την εβδομάδα, λίγες μόλις ημέρες μετά την πρόταση γάμου του παίκτη του μπέιζμπολ στην αγαπημένη του τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This means the world to us. #44

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod) στις 21 Μάρ, 2019 στις 11:14 μμ PDT

Η επιστολή είναι γραμμένη σε ειδικό επιστολόχαρτο και μάλιστα έχει και μια προσωπική συμβουλή για έναν μακροχρόνιο γάμο.

Ο Μπαράκ με την ΜΙσέλ Ομπάμα είναι παντρεμένοι 26 χρόνια

Συγκεκριμένα, ο Μπαράκ Ομπάμα έγραψε: «Η Μισέλ κι εγώ θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για τον αρραβώνα σας. Μετά από 26 χρόνια μαζί, μπορούμε να πούμε πως όσες προκλήσεις κι αν φέρι η ζωή, το να τις μοιράζεσαι με κάποιον που αγαπάς, το κάνει πολύ καλύτερο. Οι καλύτερες ευχές μας, Μπαράκ Ομπάμα».

Ενθουσιασμένος με το πολύ ιδιαίτερο γράμμα, ο Άλεξ Ροντρίγκεζ μοιράστηκε μια φωτογραφία της επιστολής στο Twitter του γράφοντας: «Αυτό σημαίνει τα πάντα για εμάς».

Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα παντρεύτηκαν το 1992 μετά από γνωριμία τους όταν και οι δύο ήταν στην ηλικία των 20 περίπου ετών σε ένα δικηγορικό γραφείο των ΗΠΑ.

Ο Μπαράκ είναι μεγάλος θαυμαστής του μπέιζμπολ αλλά προτιμά την ομάδα των Chicago White Sox, ενώ ο Ροντρίγκεζ έγινε γνωστός ως παίκτης των New York Yankees.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 12 Μάρ, 2019 στις 9:21 πμ PDT

Αλλά ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε παρέα με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον αρραβωνιαστικό της στο συνέδριο MIT Sloan Sports Analytics τον περασμένο Φεβρουάριο. Μάλιστα, η Λατίνα τραγουδίστρια ήταν τόσο χαρούμενη που μοιράστηκε μια φωτογραφία τους στο Instagram.

Πάντως, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε προσκληθεί στον Λευκό Οίκο όταν ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν στην εξουσία. Η τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί στην δεξίωση για την ορκωμοσία του πρώην Αμερικανού πρόεδρου με τον τότε σύζυγό της Μαρκ Άντονι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ