Βίντεο: Αγριο ξύλο μεταξύ νεαρού και ηλικιωμένου για παράνομο πάρκινγκ - iefimerida.gr

Βίντεο: Αγριο ξύλο μεταξύ νεαρού και ηλικιωμένου για παράνομο πάρκινγκ

Νεαρός ξυλοκοπεί ηλικιωμένο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας ημίγυμνος νεαρός να χτυπά με μπουνιές ηλικιωμένο που βρίσκεται στο έδαφος κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να τράβηξε τον νεαρό έξω από αυτοκίνητο που βρισκόταν σε σημείο πάρκινγκ για άτομα με ειδικές ανάγκες και άρχισε να πέφτει ξύλο.

Ο νεαρός φαίνεται να βρίσκεται επάνω στον ηλικιωμένο και να τον χτυπά μανιασμένος με μπουνιές στο πρόσωπο και στο στήθος, ενώ εκείνος προσπαθεί να απωθήσει τα χτυπήματά του. Μάρτυρες, όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα, υπερασπίζονται τον νεαρό υποστηρίζοντας πως ο ηλικιωμένος τον προκάλεσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο δυτικό Γιορκσάιρ και κυκλοφόρησε στο Facebook, διχάζοντας τους χρήστες σχετικά με το ποιος φταίει. «Ντροπή. Θα έπρεπε να ντρέπεται, χτυπά έναν ηλικιωμένο. Αναρωτιέμαι πώς θα ένιωθε αν ήταν εκείνος κάτω ανίκανος να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ελπίζω να τον έπιασε η αστυνομία», έγραψε ένας.

Ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο έγραψε ότι τον καβγά ξεκίνησε ο ηλικιωμένο. «Ως ένας από αυτούς που είδαν το περιστατικό από την αρχή ίσως να μην δείχνατε τόση συμπάθεια για τον ηλικιωμένο. Ενας που δεν οδηγεί, την ώρα που περπατά, επιτίθεται σε αυτούς που παρκάρουν και σέρνει τον νεαρό έξω από το αυτοκίνητο», αναφέρει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καβγάς ξύλο μπουνιές Βίντεο Γιορκσάιρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ