Μόδα και καφές, ο τέλειος συνδυασμός - Ο llly Iperespresso χορηγός στην Athens Xclusive Designers Week - iefimerida.gr

Μόδα και καφές, ο τέλειος συνδυασμός - Ο llly Iperespresso χορηγός στην Athens Xclusive Designers Week

O Illy χορηγός στην Athens Xclusive Designers Week
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόδα και καφές ένας συνδυασμός υπέροχος που θα γίνει πράξη στην ερχόμενη Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα στο Ζάππειο Μέγαρο.

Και όταν μιλάμε για τη συνάντηση της μόδας με ελληνική υπογραφή με την κάψουλα Iperespresso illy, τότε μιλάμε για το perfect blend.

Μόδα και καφές, ο τέλειος συνδυασμός - Ο llly Iperespresso χορηγός στην Athens Xclusive Designers Week | iefimerida.gr 0

Η Illy Iperespresso – Machine & Capsule, θα είναι Gold Sponsor στο 25ο Athens Xclusive Designers Week,που θα διεξαχθεί από τις 28-31 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η εβδομάδα μόδας της Αθήνας είναι το fashion event της χρονιάς που αναμένεται να συγκεντρώσει σημαντικούς ανθρώπους της μόδας αλλά και της showbiz.

Και εκεί, ο illy με το δικό του «capsule catwalk» θα δώσει το δικό του... άρωμα στη διοργάνωση.

Από το ειδικά σχεδιασμένο «espresso bar» θα προσφέρει στους Fashion Designers, Bloggers, Models και Media έναν άριστο espresso από την μοναδική κάψουλα και μηχανή Iperespresso illy.

Μόδα και καφές, ο τέλειος συνδυασμός - Ο llly Iperespresso χορηγός στην Athens Xclusive Designers Week | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ