Ο Κούτσερ σε ρατσιστική διαφήμιση-Έξαλλοι Ινδοί και Κάρλ Λάγκερφελντ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κούτσερ σε ρατσιστική διαφήμιση-Έξαλλοι Ινδοί και Κάρλ Λάγκερφελντ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα διαφήμιση για τα πατατάκια PopChips δείχνει τον Άστον Κούτσερ να μεταμορφώνεται σε ένα μάτσο εργένηδες, αναζητώντας την αγάπη σε ένα dating site. Το αποτέλεσμα; Ινδοί, ράστα και ο Κάρλ Λάγκερφιλντ θέλουν να του πάρουν το κεφάλι.

«Στην εταιρία PopChips αγκαλιάζουμε όλων των ειδών τα σχήματα, γεύσεις και χρώματα και εκτιμάμε όσους μας αγοράζουν, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους. Ελπίζουμε οι άνθρωποι να απολαύσουν την χιουμοριστική διαφήμιση και το πνεύμα με την οποία φτιάχτηκε».

Αυτή η ανακοίνωση δείχνει ψυχραιμία, εκ μέρους της εταιρίας. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση κατέβηκε 24 ώρες μετά από την πρώτη προβολή της, δείχνει ότι κάποιος κάπου έχασε την δουλειά του.

Ενώ ο Άστον Κούτσερ, χωρίς ουσιαστικά να φταίει, βρέθηκε να τον κατηγορούν ως ρατσιστή οργανώσεις Ινδών (εξαιτίας της καρικατούρας Ινδού εργένη που παίζει), οι κάτοικοι των νοτίων πολιτειών της Αμερικής (τους παρουσιάζει ως αυτό που είναι, δηλαδή βλάχοι) και ο Κάρλ Λάγκερφελντ (αφού ο έτερος εργένης, ένας fashionista φουλ στο μεικ απ, θυμίζει έντονα τον θείο Καρλ).

Αν και μην φανταστείτε ότι ο Άστον, το βράδυ που θα είναι αγκαλιά με την Μίλα Κούνις, θα μιλάει για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Το πολύ πολύ να της δείχνει το νέο συμβόλαιο που ετοιμάζεται να υπογράψει για την επόμενη σεζόν του Two and a Half Men, αυτό με βάση το οποίο θα τσεπώνει 700.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ