Τζανακόπουλος για Λοΐζου: Δεν πιστεύω ότι έπαιρνε τη σύνταξη της μητέρας της -Στοχοποιούν τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Τζανακόπουλος για Λοΐζου: Δεν πιστεύω ότι έπαιρνε τη σύνταξη της μητέρας της -Στοχοποιούν τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος / Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βέβαιος δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι τα όσα λέγονται και γράφονται για τη Μυρσίνη Λοΐζου, ότι δηλαδή επί 5,5 χρόνια εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

«Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα κάνει τα σχόλια και θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει», δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

Την ίδια στιγμή όμως οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές, αφού το «Πρώτο Θέμα» δημοσιεύει την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, που επέβαλε για το θέμα ποινή φυλάκισης δύο ετών στη Μυρσίνη Λοΐζου, για παράνομο όφελος 52.000 ευρώ.

Μιλώντας στη τηλεόραση του Alpha και απαντώντας στο εάν θα πρέπει να αποχωρήσει από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ανέφερε: «Δεν θα μπω σε σεναριολογία, τι θα γίνει αν... Είμαι βέβαιος ότι η κυρία Λοΐζου δεν παίρνει τα χρήματα αυτά» .

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απέδωσε τον όλο θόρυβο στην προσπάθεια της ΝΔ και φιλικών της ΜΜΕ να θέσει σε λειτουργία μια κρεατομηχανή για όλους τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσθεσε ότι η κυρία Λοΐζου είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και «δεν θα ανεχθούμε την στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ