Τουσκ: «Υπάρχει πολύς χώρος στην κόλαση» για όσους πιέζουν για άτακτο Brexit [βίντεο] - iefimerida.gr

Τουσκ: «Υπάρχει πολύς χώρος στην κόλαση» για όσους πιέζουν για άτακτο Brexit [βίντεο]

O πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χιούμορ τους -αρκετά σαρκαστικό εν προκειμέων- επιστράτευσαν οι πρόεδροι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Κομισιόν για να απευθύνουν έκκληση στους Βρετανούς βουλευτές να μην ωθήσουν τη χώρα τους σ’ ένα άτακτο Brexit.

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν χθες βράδυ στις Βρυξέλλες μετά την έγκριση από τους 27 παράτασης τριών εβδομάδων στο διαζύγιο ή μέχρι τις 22 Μαϊου αν η Βουλή των Λόρδων επικυρώσει τη συμφωνία, που διαπραγματεύτηκε η Τερέζα Μέι με την ΕΕ, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Ντόναλντ Τουσκ αναφορικά με το σχόλιο που είχε κάνει τον περασμένο μήνα, όταν είπε ότι αναρωτιέται «πως είναι το ειδικό μέρος στην κόλαση για εκείνους που προώθησαν το Brexit χωρίς σχέδιο για την ασφαλή υλοποίησή του». Η ερώτηση ήταν αν αυτό το «ειδικό μέρος» θα πρέπει να διευρυνθεί για να χωρέσει τους Βρετανούς βουλευτές που θα καταψηφίσουν την ερχόμενη εβδομάδα τη συμφωνία αποχώρησης. Κι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απάντησε: «Σύμφωνα με τον Πάπα μας, η κόλαση είναι ακόμη άδεια, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πολύς χώρος».

Και μέσα στα γέλια, έσπευσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να συμπληρώσει: «Μην πάτε στην κόλαση!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ