Ρωσική πρεσβεία για επίθεση στο προξενείο: Καταδικάζουμε τέτοιες παράνομες ενέργειες - iefimerida.gr

Ρωσική πρεσβεία για επίθεση στο προξενείο: Καταδικάζουμε τέτοιες παράνομες ενέργειες

αστυνομία έξω από το Ρωσικό Προξενείο/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το σημερινό περιστατικό έξω από το προξενικό τμήμα της πρεσβείας δεν επηρέασε τη λειτουργία του προξενείου ή της πρεσβείας γενικότερα», αναφέρει η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, για τη σημερινή έκρηξη χειροβομβίδας στο Ρωσικό Προξενείο, στο Χαλάνδρι.

Με δύο αναρτήσεις της στο επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα καταδικάζει αποφασιστικά «τέτοιου είδους παράνομες ενέργειες», όπως επισημαίνει, εκφράζει την «ευγνωμοσύνη της στις ελληνικές αρχές για την άμεση ανταπόκρισή τους» και σημειώνει πως παραμένει σε στενή επαφή μαζί τους.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις της πρεσβείας της Ρωσίας στην Ελλάδα: «Το σημερινό περιστατικό έξω από το προξενικό τμήμα της Πρεσβείας δεν επηρέασε τη λειτουργία του προξενείου ή της πρεσβείας γενικότερα. Καταδικάζουμε αποφασιστικά τέτοιου είδους παράνομες ενέργειες. Εκφράζουμε ευγνωμοσύνη στις αρμόδιες ελληνικές αρχές για την άμεση ανταπόκριση τους. Παραμένουμε σε στενή επαφή μαζί τους. @hellenicpolice @GreeceMFA @MediaGovGr».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ