fbpx Μπισκότα βρώμης σπιτικά | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE

Μπισκότα βρώμης σπιτικά

Μπισκότα βρώμης σπιτικά
22|03|2019 | 11:16

Η χρησιμότητα της βρώμης είναι γνωστή, τη γεύεστε ίσως στα πρωινά σας. Η παρακάτω συνταγή είναι για μπισκότα αυθεντικά, με αγνά υλικά και σταφίδες.

Υπάρχει δυνατότητα να προσθέσετε φλέικς σοκολάτας ή μπανάνα στα σπιτικά μπισκότα βρώμης.

Αν θέλετε μικρότερη ποσότητα μπισκότων, βάλτε ακριβώς τα μισά υλικά.

Υλικά

  • 1/2 φλ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 ½ φλ. μαύρη ζάχαρη
  • 1/3 φλ. μελάσα [σε κατάστημα με βιολογικά]
  • 2 αυγά
  • 1 ¾ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουταλίτσα μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλίτσα κανέλα
  • 2 πρέζες αλάτι
  • 2 φλυτζάνια νιφάδες βρώμης
  • 1/2 φλ. σταφίδες

Μπισκότα βρώμης σπιτικά | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε σε μπολ τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, τη μελάσα και τα αυγά
  • Προσθέτουμε το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι, την κανέλα και ανακατεύουμε με κουτάλι
  • Τέλος προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης και τις σταφίδες

Μπισκότα βρώμης σπιτικά | iefimerida.gr 1

  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 10 λεπτά

Μπισκότα βρώμης σπιτικά | iefimerida.gr 2

Μπισκότα βρώμης σπιτικά | iefimerida.gr 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ