Εγκυος η Κάιλι Τζένερ; Οι φωτογραφίες που κάνουν τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται [εικόνες] - iefimerida.gr

Εγκυος η Κάιλι Τζένερ; Οι φωτογραφίες που κάνουν τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται [εικόνες]

Το νεότερο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάιλι Τζένερ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την Στόρμι Γουέμπστερ, με τον σύντροφό της Τράβις Σκοτ, τον Φεβρουάριο του 2018, μετά από μια εξαιρετικά μυστική εγκυμοσύνη. Αλλά οι φήμες πως είναι και πάλι έγκυος δίνουν και παίρνουν και οι θαυμαστές της είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι.

Φυσικά, ως βασίλισσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, όπως την ανακήρυξε το Forbes, δεν θα μπορούσε να μην αναρτά φωτογραφίες της μικρής κόρης της διαρκώς.

Και οι θαυμαστές της έχουν μια θεωρία για ενδεχόμενη νέα εγκυμοσύνη βασιζόμενη στις αναρτήσεις της στο Instagram.

Η Κάιλι Τζένερ δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο της Στόρμι, να βρίσκεται πάνω στην κοιλιά της σε ένα φουσκωτό. Το νεότερο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν διασκέδαζε με την κόρη της λέγοντας «Κοριτσάκι, πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα χωρίς εμένα». Αλλά η Στόρμι δεν κουνιέται από την αγκαλιά της (στην πραγματικότητα, δείχνει να έχει βολευτεί μια χαρά).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 17 Μάρ, 2019 στις 9:22 μμ PDT

Σε μια άλλη φωτογραφία, γράφει η Κάιλι Τζένερ: «Το παιδί μου είναι κολλημένο επάνω μου σαν κόλλα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

my baby is stuck to me like glue lately

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 17 Μάρ, 2019 στις 3:38 μμ PDT

Αρκετοί οπαδοί επεσήμαναν πως τα παιδιά τείνουν να κολλάνε όταν αισθάνονται πως η μητέρα τους είναι έγκυος, σύμφωνα με κάποια σχόλια που κατέγραψαν το Buzzfeed και το Cosmopolitan. Όρισμένα από τα σχόλια ανέφεραν: «Αυτό συμβαίνει όταν είσαι έγκυος ξανά» και «έρχεται νέο μωρό». Το φαινόμενο βασίζεται σε μια δεισιδαιμονία, ωστόσο κι άλλες έγκυες έχουν πει ότι το έχουν βιώσει.

Πάντως, η Κάιλι Τζένερ έχει πει πως θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. Ακόμη κι αν δεν είναι έγκυος επί του παρόντος, είναι ανοιχτή στο να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της. «Θα κάνω κι άλλο παιδί; Θέλω ένα μωρό, αλλά το πότε είναι το ερώτημα» είπε σε ένα Snapchat Q&A τον Οκτώβριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 8 Μάρ, 2019 στις 5:08 μμ PST

«Σίγουρα δεν είμαι έτοιμη αυτή την στιγμή και δεν ξέρω πότε θα είμαι» πρόσθεσε τότε. «Αλλά ναι, όταν το κάνω, θα ήθελα να μοιραστώ περισσότερα μαζί σας».

Η Κάιλι Τζένερ είπε επίσης πως έχει ήδη σκεφτεί πως θα βγάλει το επόμενο παιδί της. «ΑΝ έχω σκεφτεί ονόματα για το επόμενο μωρό μου; Ναι, αλλά δεν έχω βρει κάτι που να αγαπώ» είπε στο Snapchat. «Αλλά σίγουρα θέλω κορίτσι, ελπίζω, και θέλω να έχει ένα πραγματικά θηλυκό όνομα, αυτό είναι το μόνο που ξέρω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Comments By Celebs (@commentsbycelebs) στις 2 Φεβ, 2019 στις 9:18 μμ PST

Εάν αν και πάλι έγκυος, πιθανότατα δεν θα το ξέραμε
Παρόλο που οι φήμες έδιναν και έπαιρναν το 2017 πως η Κάιλι ήταν έγκυος, η ίδια δεν επιβεβαίωσε ποτέ την είδηση πριν από την γέννηση του παιδιού της. Και σε ανακοίνωσή της εξήγησε τον λόγο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 4 Φεβ, 2018 στις 12:27 μμ PST


«Λυπάμαι που σας κρατούσα στο σκοτάδι. Καταλαβαίνω πως είχατε συνηθίσει να είστε μαζί μου σε όλα μου τα ταξίδια. Η εγκυμοσύνη μου ήταν ένα ταξίδι που επέλεξα να μην το κάνω μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ήξερα ότι έπρεπε να προετοιμαστώ γι’ αυτό το ρόλο με τον πιο θετικό, χωρίς άγχος και υγιή τρόπου που μπορούσα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ