Αυτός είναι ο στόχος της Κατερίνας Παπουτσάκη: Ετσι θέλει να γίνει το κορμί της μέχρι το καλοκαίρι [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο στόχος της Κατερίνας Παπουτσάκη: Ετσι θέλει να γίνει το κορμί της μέχρι το καλοκαίρι [εικόνα]

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με μαγιό στη θάλασσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοναδικές στιγμές ευτυχίας ζει η Κατερίνα Παπουτσάκη, έχοντας επιστρέψει στο σπίτι της αγκαλιά με τον δεύτερο γιο της.

Και ενώ περνά τις πρώτες ημέρες με το νέο της μωρό, βάζει και τους στόχους τους, ώστε να επανέλθει το ταχύτερο δυνατό σε φόρμα, μετά την εγκυμοσύνη.

Εχοντας λοιπόν τον Μάξιμο και τον Κίμωνα, τα δυο παιδιά της, η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται το καλοκαίρι και να βάζει στόχους.

Στόχους τους οποίους αποκάλυψε φυσικά στο Instagram, όπου πόσταρε μια φωτογραφία της από το περσινό καλοκαίρι, με το μπικίνι της. Πριν μείνει έγκυος, με άψογη σιλουέτα. Ο στόχος της λοιπόν είναι να το καλοκαίρι να έχει επανέλθει στα κιλά της όπως πέρυσι.

Η Κατερίνα συνόδευσε την εν λόγω φωτογραφία με την εξής λεζάντα:

«Body goals #nofilterwasneeded #letsdothis #misssummer#maximaki #pikounakiinmybelly#motherof2boys».

Αυτός είναι ο στόχος της Κατερίνας Παπουτσάκη: Ετσι θέλει να γίνει το κορμί της μέχρι το καλοκαίρι [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ